ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

sâmbătă, 5 martie 2011

Pregatire pentru faza zonala de la Eforie


Aflandu-ne cu o saptamana inaintea fazei zonale  a Campionatului National , dupa doua luni de antrenament intensiv, azi la ora 11 a avut loc la sala de sport a Scolii "Stefan cel Mare", intalnirea copiilor de la cele doua  sectii ale clubului,Alexandria si Turnu Magurele.Antrenamentul comun a avut ca obiectiv testarea nivelului de pregatire al copiilor, care vor participa la competitia de la Eforie si totodata familiarizarea  acestora cu atmosfera din competitie .Antrenamentul a debutat cu o repriza de kumite dintre elevii avansati si grupa de incepatori ,care tocmai se afla la finalul antrenamentului ,acestia s-au vazut  pusi in situatia de a aplica tehnicile invatate ,asupra unor parteneri avansati.
A urmat  minicompetitia ,care s-a desfasurat pe categoriile de varsta pe care este structurat Campionatul National. 
Desi nu se aflau la prima competitie ,la categoriile mici, emotiile s-au facut simtite in ezitari  si in gradul mai redus de viteza si contractie cu care au lucrat la proba de kata.
A urmat proba de kata echipe , unde cele patru echipe s-au intrecut intre ele , anul acesta la categoria C2 clubul avand inscrise in competitie doua echipe , una de la Alexandria si alta de la Turnu Magurele.
Proba de kumite a incheiat competitia .
Dincolo de testul care s-a dorit ,antrenamentul comun a fost si o ocazie ca cei care vor reprezenta clubul la faza zonala sa se antreneze impreuna ca o echipa si de a se cunoaste mai bine.







                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu