ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

vineri, 26 aprilie 2013

Povestiri motivationale - Dezvoltare personala prin arte martiale


    A fost odata un fermier , care mergand prin padure a gasit un ou si desi nu stia de ce este, l-a luat acasa si l-a pus sub o closca.La scurt timp s-a nascut din oul  respectiv  un vultur, ce a fost crescut de gaini. Pe masura ce el crestea, avea instinctul sa zboare. 


Mai întâlnea si alte pasari asemenea lui si le vedea cum zburau libere deasupra peisajelor superbe, asa ca a mers la familia lui si le-a spus ca el vrea si poate sa zboare. 




     Gainile au râs “Uita-te la tine! Esti o gaina. Ai vazut tu pe cineva din familia noastra sa zboare? Nu. Pentru ca noi nu putem. Asa ca linisteste-te cu visele astea idioate. Nu poti.Nu exista asa ceva.”
    Vulturul nu a crezut, asa ca a încercat sa zboare. A cazut. A mai încercat o data. A cazut din nou. Apoi a spus: “Da, au dreptate, nu pot sa zbor. “
    Si nu a zburat niciodata, doar pentru ca a fost crescut de gaini si dupa acele esecuri de zbor, a crezut ca într-adevar nu este posibil, desi, tot ce avea nevoie era sa învete cum sa o faca.
   Alege asadar sa zbori cu vulturii. Lasa gainile în pace.
   Asa ca, sus capul  ! Si învata sa zbori.
   Azi cazi, mâine te lovesti, poimâine mai cazi o data, însa daca ai lânga tine vulturii potriviti iar tu esti perseverent si înveti din lectii, vei zbura mai sus decât îti poti acum imagina.
     Eu cred în tine. Pentru ca meriti, pentru ca poti .
  “Nu pot”, “nu exista”, “e greu” sunt scuze învatate de la gaini.

La buna citire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu