ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

miercuri, 13 martie 2013

Campionatul National de karate Shotokan Izvorani ,2013 - Miyamoto Musashi Dojo

    In perioada 09-10.03.2013, s-a desfasurat intr-o organizare de exceptie in Sala Polivalenta a Complexului Olimpic Sportiv Romana de la Izvorani, Campionatul National de Karate Shotokan ,pentru categoriile de varsta minicadeti -seniori.
Cele 28 de cluburi participante au aliniat la startul competitiei un nr. de 356 sportivi .


Clubul Miyamoto Musashi Dojo a participat la campionat cu 10 sportivi.


La festivitatea de deschidere au fost prezente peronalităţi de seamă, din lumea sportului şi nu numai: Ministrul Secretar de Stat în Ministerul Sporturilor, Carmen Tocală, Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, Secretar General Adjunct la Ministerul Educaţiei, Gabriel Ispas, Antrenorul Lotului Naţional de Gimnastică, Octavian Belu, Preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale, Florentin Marinescu, Preşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional, Dan Stuparu, Preşedintele Federaţiei Române de Sambo, Viorel Gâscă şi, nu în ultimul rând, Antrenorul Lotului Naţional de Karate al Sloveniei, Liviu Sbunda.



      Tot in cadrul festivitatii de deschidere Shihan Mircea Ungureanu a sustinut o frumoasa demostratie de sabie, iar Dl.Viorel Gasca Presedintele  Federatiei Romane de Sambo ne-a prezentat aceasta arta martiala (Sambo) printr-o scurta demostratie executata de patru dintre elevele sale..






     A urmat spectacolul sportiv. Intr-o organizare fara precedent, demna de cel putin un campionat european,campionatul national de la Izvorani a fost o provocare nu numai pentru sportivi dar si pentru organizatori. 

La categoria minicadeti la proba de kata individual  masculin am avut ca participanti pe Geany Stefan , Alexandru Virtopeanu si Claudiu Guster, cel din urma reusind si performanta de a urca pe treapta cea mai inalta a podiumului , obtinand locul 1.


  Locul  1-Guster Claudiu,kata individual,categoria minicadeti

La proba de kata echipe , la categoria de varsta minicadeti,  finala s-a disputat intre echipele Miyamoto Musashi Dojo 1 ,(avand in componenta pe Guster Claudiu, Virtopenu Alexandru si Stefan Geany) si echipa Miyamoto Musashi Dojo 2 (avand in componenta pe Gata Alexandru , Bebe Bogdan si Geabou Toni).

Locul 1-Guster Claudiu,Virtopeanu Alexandru, Stefan Geany
Locul 2 -Gata Alexandru , Bebe Bogdan , Geabou Toni

La proba de kumite individual, masculin , minicadeti,-35 kg Alexandru Virtopeanu a obtinut performanta de a urca pe podium pe locul 3.
Locul 3 -Virtopeanu Alexandru, kumite individual,minicadeti,-35 kg

Locul 1 - Guster Claudiu,kumite individual,minicadeti,-45 kg

Locul 3 - Gata Alexandru ,kumite individual,minicadeti,+55 kg


Acestea au fost rezultatele pe care clubul le-a obtinut la campionatul de la Izvorani .Totodata vreau sa ii numesc si pe sportivii care au luptat si au reprezentat clubul dar au avut nesansa de a nu urca pe podium:Dumitrache Dragos, Alexandra Ceapa, Ioana Ciuperca  si Alexandra Cone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu