ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

luni, 11 martie 2013

Pastila motivationala - Dezvoltare personala prin arte martiale

   

   Excelenta este un lucru care necesita antrenament, nu este usor sa dai totul si sa incerci sa fii mai bun decat erai data trecuta, de fiecare data.
   Excelenta inseamna sa iti folosesti puterea interioara si mentala si sa te dedici 100 % la a fi cel mai bun.
    In momentul in care nu mai esti focusat pe rezultat si faci lucrurile cat de bine poti, victoria  este inevitabila.Stresul mental provocat de ideea de a reusi  te va impiedica inca de la primele tale incercari, si efortul pe care il vei depune va fi si mai mare decat daca te-ai concentra pe excelenta.
     Decat sa fugaresti victoria poti incepe o calatorie catre excelenta si sa iti concentrezi energia 100%pentru a deveni cel mai bun....iar la final victoria te va gasi ea pe tine.
    

    
Reusita ta  va veni din cantitatea de excelenta  pe care o pui  in actiunile tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu