ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

joi, 21 iunie 2012

PASTILA MOTIVATIONALA - DEZVOLTARE PERSONALA PRIN ARTE MARTIALE


   Este mult mai probabil să obţinem performanţa făcând în fiecare clipă efortul de a ne depăşi propriile limite de moment atât în plan fizic, cât şi în cel psihic. Există mai multe căi de a parcurge drumul spre performanţă dintre care, două merită a fi menţionate.
  Prima se bazează pe concentrarea tuturor eforturilor noastre de a-l învinge pe adversar; este meciul exterior. Cea de-a doua constă în „meciul” cu noi înşine, când depunem efortul de a da totul, de a juca cât mai bine din toate punctele de vedere, fizic, tactic şi mental.
   Calea meciului exterior este mai expusă frustrărilor din cauza faptului că nu putem avea controlul deplin al rezultatului meciului.      Calea meciului interior se bazează pe faptul că este mult mai adecvat să căutăm să ne controlăm pe noi înşine. Asta putem face, progresând de la zi la alta. În meciul exterior putem învinge, sau putem fi învinşi; în meciul interior, dacă facem ce trebuie, vom câştiga de fiecare dată.
   Celor care doreau să nu piardă niciodată le dădeam în trecut, mai în gluma, mai în serios, „soluţia” de a nu lupta. Celor care doresc să câştige de fiecare dată, le recomand să lupte meciul interior al perfecţionării continue.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu