ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

luni, 18 iunie 2012

PASTILA  MOTIVATIONALA - DEZVOLTARE PERSONALA PRIN ARTE MARTIALE
    Mulţi doresc victoria, dar puţini sunt dispuşi să si plătească preţul. Experţii au calculat că este nevoie de cel puţin 10 ani (cel puţin 10.000 de ore de antrenamente  intense) pentru ca o deprindere să atingă măiestria, sau pentru ca un atlet să atingă marea performanţă. De ce am face acest efort imens? Motivele pot fi numeroase şi diverse:  notorietate, aprecierea oamenilor şi, mai ales, satisfacţia şi plăcerea pe care le obţinem prin ceea ce facem.
     Drumul spre marea performanţa ne pune în situaţia de a ne confrunta cu tot felul de dificultăţi; atunci când acceptăm ca acestea vin mai degrabă din interior, din noi, şi mai puţin din exterior, devenim mai tari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu