ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

miercuri, 27 iunie 2012

Pastila motivationala - Dezvoltare personala prin arte martiale Putem încerca să facem performanţă scrâşnind din dinţi , încrâncenaţi, privindu-i cruciş pe ceilalţi, închizându-ne în noi înşine,echivalând reuşita în karate cu propria existenţă, sau putem merge pe drumul spre performanţă bucurându-ne de fiecare pas, ducând o viaţă echilibrată, depunând efort 100% din tot sufletul şi cu tot angajamentul, acceptând eşecurile şi învăţând din ele.
Karate  face parte din viaţă, aşa că cel mai fericit lucru pe care îl putem face este să căutăm un echilibru între dorinţa de a câştiga şi plăcerea de a lupta şi între sport şi celelalte aspecte ale vieţii.
Unde căutăm acest echilibru? În noi înşine.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu