ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

joi, 9 august 2012

PASTILA MOTIVATIONALA - DEZVOLTARE PERSONALA  PRIN ARTE  MARTIALE



Esti extraordinar, nu lasa pe nimeni sa iti zica ca nu poti sa faci ceva!

Ne nastem curajosi, cu dorinta de cunoastere, de explorare, de testare, de initiativa.
Pune-ti mereu întrebari si nu te limita singur. Pune la îndoiala orice gând, cuvânt care începe cu nu pot, nu exista, nu merit, nu nu si iar nu.  Toate lucrurile au fost imposibile, pâna a aparut cineva care le-a realizat. Apoi l-am numit pe acel cineva norocos, nestiind ca în spatele succesului lui care parea sa fie noroc( pentru confortul mintii noastre) se ascund ani de munca cu el însusi, ani de sudoare si încredere oarba în visul lui .De cele mai multe ori, felul în care vezi lucrurile si experientele te limiteaza. Felul în care ai vazut si înteles experientele trecute, filtreaza alte modalitati în care ai putea percepe realitatea în prezent, astfel încât te vei concentra pe ceea ce stii deja.
Este mult mai bine sa încerci lucruri marete, sa câstigi triumfuri glorioase, chiar daca acestea sunt amestecate cu caderi si esecuri, decât sa intri în rândul acelor spirite sarace care nu au nici placeri si nici suferinte mari, fiindca traiesc într-un crepuscul cenusiu care nu cunoaste nici victorie si nici înfrângere”-Theordore Roosevelt

"Meritul apartine omului care coboara în arena, a carui fata este plina de praf, de transpiratie si sânge, care se lupta cu curaj… care cunoaste marile entuziasme, marile daruiri, cel care se consuma pe sine pentru o cauza demna, care cunoaste cel mai bine biruinta finala si care, în cazul cel mai rau, daca nu reuseste, cel putin esueaza pentru ca si-a asumat riscuri mari. Astfel încât locul lui nu va fi niciodata alaturi de suflete reci si sperioase care n-au cunoscut vreodata victoria sau înfrângerea“- Theodore Roosvel
Provoaca-te zilnic! si de fiecare data când îti vine în minte o idee de care te temi, actioneaza. La final nu te vei bucura atât de ce ai facut, cât de faptul ca ai avut curaj sa joci propriul rol în viata ta. Si vei creste încet.În ochii tai si în viata ta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu