ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

miercuri, 29 august 2012

PASTILA  MOTIVATIONALA - DEZVOLTARE  PERSONALA  PRIN  ARTE MARTIALE



Cuvantul entuziasm vine din limba greaca si are la origine cuvantul en theos, care tradus inseamna ” Zeul din interior”. Cu totii avem asa ceva in interior, doar ca nu stim sa gestionam acest lucru. Nu suntem constienti de adevarata valoare a entuziasmului, si de aceea, el de cele mai multe ori nu este decat o explozie spontana, si nimic mai mult. Entuziasmul odata aprins, arde o perioada in noi, dar nefiind protejat si sustinut in permanenta, treptat incepe sa se stinga. Entuziasmul, asemeni auto-motivarii, functioneaza singur doar o data, atunci cand apare. Efectele lui, nu dureaza o vesnicie. De entuziasmul tau trebuie sa ai grija in permanenta.Atunci cand esti entuziast, starea ta de spirit este excelenta, debordezi de optimism, nimic nu ti se pare imposibil, iar toate aceste lucruri, se intorc catre tine din toate partile. De aceea cand faci ceva nou, si esti entuziasmat de ceea ce faci, obtii rezultate extraordinare.Entuziasmul creeaza motivatie, motivatia duce la actiune, iar actiunea conduce la succes.  
Entuziasmul este foarte necesar, mai ales când faci primii pasi. El este mama efortului, iar fara el nimic maret nu a fost realizat vreodata.
Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un esec la altul fara sa iti pierzi entuziasmul.
A fi incapabil de entuziasm este un semn de mediocritate.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu