ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

vineri, 31 august 2012

PASTILA MOTIVATIONALA - MIYAMOTO MUSASHI DOJO



    Vointa este cea care ne ajuta sa decidem, care ne focalizeaza atentia pe un singur gand sau idee.
    Este mai mult decât capacitatea de a-ți stabili un obicei.  Nu e destul să știi ce ai de făcut, trebuie să o faci pur și simplu.
    Vointa este cea mai mare putere a omului.
    A voi este pe jumătate a face.
    Un sir neintrerupt de mici acte de vointa dau un rezultat mare.
     Adevarata putere a vointei iese la iveala atunci cand limitele noastre sunt impinse la maxim. Multi dintre noi inca nu stim cum ne putem creste vointa. De multe ori, atunci cand vedem ca am facut un pas inapoi, suntem dispusi sa renuntam definitiv.         Trebuie sa stim insa ca acest mod de gandire ne impiedica intotdeauna sa realizam ceea ce ne propunem.
      Indiferent cat de greu este drumul , trebuie neaparat sa incerci din nou. Nu vei sti niciodata care iti sunt sunt limitele daca nu ti le testezi. De cate ori este nevoie sa esuezi inainte sa reusesti?  Nu ai de unde sa stii daca nu incerci. Prin simplul fapt ca incerci, te autodepasesti si iti testezi mereu limitele, vointa ta va creste deoarece in mintea ta va exista ideea ca succesul este posibil.

Poti face tot timpul mai mult decat ti-ai propus…asta dacă ai un pic de voinţa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu