ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

duminică, 18 noiembrie 2012

STAGIU TEHNIC DE KARATE - DAVIDE BANETELLO - OTOPENI 9-12 NOIEMBRIE 2012


  In organizarea Federatiei Romane de Karate si a Clubului Sportiv Otopeni , s-a desfasurat in perioada 09-11.11.2012, in Sala Sporturilor din Otopeni , stagiul tehnic condus de Davide Benetello,  multiplu campion european si mondial la proba de kumite .
    Timp de 3 zile am participat impreuna cu 3 dintre sportivii de la Clubul Miyamoto Musashi Dojo , care m-au insotit, la cele 4 antrenamente de kumite conduse  de maestro Davide Benetello.
                


        Antrenamentul de vineri seara a inceput cu exercitii de izometrie si  a continuat  cu exemplificarea diferitelor modalitati de antrenament, schimbandu-se  ritmul de la lent la rapid si alternand cu reprize scurte de kumite liber.
Antrenamentele de sambata au fost ceva mai solicitante, cel de sambata dimineata in special a fost de intensitate mai mare, incalzirea prelungindu-se cu exercitii de viteza.

Stagiul s-a incheiat cu cu antrenamentul de duminica de dimineata, in incheiere  Dl. Cristian Bogza unul dintre organizatori si-a aratat speranta ca stagiul sa aiba continuitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu