ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

miercuri, 19 decembrie 2012

Cupa Sarbatorilor de Iarna- Branesti -2012- Karate WSKF


    In organizarea Clubului de Karate Thoshirom Bucuresti s-a desfasurat in date de 16.12.2012 , la Dojo Branesti, Cupa de Iarna.
Alaturi de organizator  si Clubul de Karate Miyamoto Musashi Dojo s-au aliniat la startul competitiei  cluburile, Reimyokan , Shinobi si Viva.
   Competitia s-a bucurat de prezenta  Domnului Mircea Ungureanu, care a supervizat arbitrajul,dansul arbitrand la centru si finalele seniorilor la kumite individual si kumite echipe,finale destul de disputate.
   Cupa a reprezentat si o noutate pentru noi, prin proba de kata echipe mixt, proba ce a dat ocazia si fetelor  de a evolua in echipa, in mod normal, datorita varstelor diferite ele neputand face o echipa de kata feminin, la aceasta proba ele facand echipa cu baietii. 
     Competitia a fost ultima la care Clubul Miyamoto Musashi Dojo a participat si ea a incheiat anul 2012.
  Totodata  doresc sa multumesc Domnului Mihai Ioghen pentru invitatia pe care ne-a facut-o pentru a participa la aceasta competitie.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu