ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

vineri, 21 decembrie 2012

Povestiri zen 5 - Dezvoltare personala prin arte martiale Un tanar, doritor sa ajunga un mare samurai, reusi sa fie primit ca elev al unui celebru maestru  in arta luptei cu sabia, care traia retras,singur pe munte.
 Dupa obiceiul  din acele vremuri, elevul trebuia  sa locuiasca in coliba invatatorului si se apuca cu harnicie de treburile gospodaresti.
   Maestrul insa,in loc sa il invete arta manuirii sabiei,avea ciudatul obicei  de a
se strecura pe furis in spatele tanarului in momentele cele mai neasteptate, pentru a-l lovi cu un baston.
   Incet,incet,elevul invata sa se fereasca,dar profesorul devenea tot mai indemanatic si bietul tanar primea lovitura dupa lovitura.
     Au trecut astfel  cativa ani lungi  si foarte neplacuti pentru elev, care se ocupa in continuare fara sa cracteasca de toate muncile gospodaresti.
  Intr-o zi,pe cand pregatea mancarea,tanarul sari dintr-o data intr-o parte fara sa vrea.Vasul in care pregatea mancarea  zbura in tandari, lovit fiind de bastonul batranului. Acesta zambi si zise:”Te-am invatat totul, acum poti pleca!”  Dar elevul nu il parasi; in sfarsit,intelesese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu