ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

marți, 11 decembrie 2012

Povestiri zen 4- Dezvoltare personala prin arte martiale




Un  samurai calator se opri la un han sa manance.El purta o sabie frumoasa  ce parea si foarte scumpa.
In  acelasi han , la alta masa, mancau trei soldati care pusesera ochii pe sabia samuraiului .Dar singura posibilitate sa iei sabia unui samurai era sa-l ucizi.Cei trei nu-si faceau griji in priviinta asta pentru ca raportul de forte le era net favorabil.
Soldatii se prefacura ca s-au imbatat  si incepura sa arunce samuraiului  vorbe de ocara presupunand ca acesta va raspunde si ei vor avea justificarea publica a uciderii lui.Dar spre mirarea lor si a celor din han samuraiul isi continua linistit masa.Soldatii banuira ca ii este frica , asa ca indrazneala si obraznicia lor crescura.
Deodata samuraiul, tot calm, isi ridica privirea si cu betisoarele cu care manca, omora intr-o clipa trei muste care zburau pe deasupra mesei sale, apoi continua sa mance linistit.
Vazand acestea, cei trei soldati isi adunara lucrurile si plecara in graba din han.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu