ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

luni, 21 ianuarie 2013

PASTILA MOTIVATIONALA- DEZVOLTARE PERSONALA PRIN ARTE MARTIALE


3 comentarii:

  1. Cel mai important rol în evoluţia copilului îl au exemplele bune care pleacă inevitabil din familie.
    Părinţii trebuie să vegheze copiii lor pentru a căpăta un ansamblu de trăsături morale ţi intelectuale necesare formării unei personalităţi superioare. Educarea lor trebuie să fie dirijată spre obţinerea modificărilor de caracter favorabile unei comportări superioare individuale şi sociale. De aceea părinţii trebuie să lupte pentru ca orizontul moral şi intelectual al copilului să fie în continuă lărgire. Copilul nu trebuie considerat ca o statuie de bronz,. care are un loc fixat, din care nu mai poate fi schimbată. El trebuie să fie activ şi adaptabil, iar părinţii au datoria permanentă de a-l face să progreseze, să se perfecţioneze şi să-şi mărească valoarea umană. Formarea personalităţii la copil este dependentă de inteligenţa lui, de gusturile şi elanurile lui, de instructajul primit anterior.

    RăspundețiȘtergere
  2. Educatia copiilor incepe inca din primele luni si se desfasoara pe parcursul intregii vieti. Este important sa stii cum sa iti educi copilul astfel incat acesta sa se adapteze meddilor sociale din care va face parte ulterior: gradinita, scoala, grup de prieteni etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. „Cei sapte ani de acasa!" Cati dintre noi nu stim aceasta formula, des auzita si folosita la adresa copiilor nostrii. Dragi mamici si tatici, aceasta formula nu s-a referit niciodata la faptul ca un copil si-a petrecut primii sapte ani din viata langa familia lui, ci la educatia pe care a primit-o in cadrul ei. Deprinderile de comportament, stima de sine, atitudinea fata de ceilalti si fata de scoala, se formeaza in acesti 6-7ani.

    RăspundețiȘtergere