ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI

PARTENER SMART TROPFY

PARTENER SMART TROPFY -"ADUCEM STRALUCIRE EXCELENTEI"- AICI GASITI CELE MAI BUNE PRETURI.

Cristian Topescu

"Din păcate, copiii noştri joacă fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, în timp ce muşchii lor se atrofiază. Orele de sport în şcoli şi licee sunt tot mai puţine. Resursele financiare pentru dezvoltarea performanţei în cluburile sportive sunt şi ele tot mai reduse. Copiii noştri trebuie să facă sport! Copiii noştri trebuie să se hrănească sănătos! Copiii noştri trebuie să aibă mentalitate de învingători!"

Cristian Topescu

vineri, 25 ianuarie 2013

Despre perseverenta-Dezvoltare personala prin arte martiale

"Esecul si succesul se afla pe acelasi drum , numai ca primul este mai aproape!"


    Trebuie sa-ti doresti atat de mult incat sa fii dispus sa platesti pretul, fiecare lucru are un pret care poate consta in timp ,efort ,stres, munca, relatii ,iesirea din zona de confort ... , ideea ca trebuie sa stim de ce facem ceea  ce facem ,apoi sa devenim de neoprit si sa nu ne abatem de la drum. 
    In lupta castiga cine e perseverent si curajos nu cine este  mai puternic.
    Succesul trebuie vazut ca o calatorie, ca pe un proces ce se desfasoara zi de zi, clipa de clipa, perseverenta  fiind motorul ce pune in miscare totul.
   Nimic extraordinar nu se petrece peste noapte, iar pasii mici facuti in fiecare zi pentru reusita ta sunt foarte importanti si iti determina rezultatele pe care le ai.
   Liftul catre victorie  e defect…va trebui sa o iei pe scari, pas cu pas.
   Fa din fiecare executie incercarea  de a te  depasi  cate putin!

Un comentariu: